El Club

ANTECEDENTS:


El Just Just Sant Joan, C.F.S., és l'estructura social que ha vengut donant sustent tradicionalment al futbol sala a Sant Joan, amb la seva participació en les diferents competicions organitzades per la Federació de Futbol de les Illes Balears i tenint com a principal baluard l'equip que actualment competeix a la tercera divisió del futbol sala balear.

Amb els alts i baixos que caracteritzen als clubs de futbol sala dels pobles petits, que es mouen entre la necessitat de consolidar equips competitius i que aconsegueixin les divisions més altes possibles, entenent que això és el que generarà major afició i major atenció publicitària, i la més absoluta precarietat econòmica, que normalment s'accentua encara més després dels períodes de més altes cotes en les competicions. El club s'ha mantingut fins avui representant el futbol sala a Sant Joan.

Encara que és innegable l'augment en la pràctica i en la popularitat d'altres esports a la localitat, el futbol sala segueix sent el que més es practica i el que més afició té d'una forma constant a Sant Joan, i el Club per tant és una estructura social de gran importància al poble. És evident, que en èpoques passades, el futbol sala era pràcticament l'únic esport que se seguia a Sant Joan i per tant la primacia del Club era absoluta.

Avui, els reptes que es planteja un Club de Futbol Sala en una localitat petita com Sant Joan són uns altres ben diferents, ja no només per aquesta “competència” tan necessària d'altres esports, sinó perquè cal adaptar-se a noves situacions, i a les exigències d'una societat completament diferent de la qual el Club, com a estructura social, no pot romandre al marge.


OBJECTIUS DEL CLUB:1.- La formació dels nins i els joves com a persones i ciutadans a través del futbol sala.

2.- Oferir una alternativa sana d'oci i temps lliure als nins i joves a través de l'esport del futbol sala.

3.- Fomentar el joc net, el companyerisme, l'esportivitat, la tolerància i el treball en equip.

4.- El desenvolupament i foment de l'esport en general i del futbol sala en particular a la localitat de Sant Joan.